Szczotka stalowa wycior metalowy ze stali okrągły FI 100 z gwintem M-12
- Watch the product:
- Add feedback:
- Code: 4139
- Manufacturer: DOMER
- Manufacturer's code: 2001230041397
- Weight: 0.40 kg
-
Availability:
ŚREDNIA ILOŚĆ
- Net Price: €1.12 €1.38
- szt.
-
Payment in cash, Payment via bank transfer, Online Payments Payment Cards, ApplePay, Google Pay - P24, PayPro SA, Osobista płatność przy odbiorze, Płatność odroczona (tylko dla zweryfikowanych Klientów), eService (card or bank transfer), Zapłacę przy odbiorze listonoszowi, Payment by bank transfer - wait for the proforma invoice to be sent
-
Fast Blik payments.
The product is shipped within 24 hours.
We complete the order within 24 hours.
You can return the product within 14 days.
SZCZOTKA STALOWA, WYCIOR DO CZYSZCZENIA KOTŁA FI 100 Z GWINTEM M12
Cechy szczególne:
-
metalowa szczotka
-
rozmiar 100 mm
-
wysoka wytrzymałość
-
uniwersalna
OPIS PRODUKTU
Oferowana szczotka ma średnicę 100 mm. Na innych aukcjach dostępne szczotki o innych wymiarach. Można także dokupić całe zestawy do czyszczenia kotła, uchwyty do szczotek, druty i szufelki.
Okres letni jest najlepszym okresem aby zadbać o piec i komin. Nie zwlekaj z zakupem i wyczyść swój piec zaraz po sezonie grzewczym, tak aby na jesień szybko i bez problemów wznowić palenie w kotle.
Dodatkowo na naszych pozostałych aukcjach można zakupić inne elementy czyszczące, szczotki, druty, szufelki i proszki do czyszczenia komina.
Szczotka przeznaczona jest do czyszczenia kotła centralnego ogrzewania oraz komina. Dzięki zastosowaniu wysokiej jakość elementów jest odporna na temperatury panujące wewnątrz kotła, z łatwością wyczyści nawet najbardziej zabrudzone elementy pieca. W zależności od potrzeb szczotki wykonane są z drutu o różnej długości, dlatego średnica szczotek ma bardzo szeroki wachlarz. Drut jest ostry i sprężysty dzięki temu czyszczenie jest bardzo proste i łatwe.
Po zakończeniu sezonu grzewczego lub w innych przypadkach planowanego wyłączenia kotła należy doprowadzić do wypalenia się zasypanej porcji paliwa. Po wygaszeniu kotła i ostudzeniu należy usunąć z paleniska wszystkie pozostałości po spalonym paliwie i dokonać czyszczenia oraz konserwacji całego kotła. Należy dokonać konserwacji (poprzez przesmarowanie olejem) wewnętrznych przegród komory paleniskowej oraz wszystkich elementów ruchomych. Na okres przerwy w funkcjonowaniu kotła w szczególności zabezpieczyć należy mechanizm podający paliwo do komory paleniskowej poprzez przesmarowanie poziomych prowadnic.