Zestaw do czyszczenia kotła dł. 80 cm 3 elementowy bez szczotki
- Symbol produktu: 6955
- Producent: DOMER
- Kod producenta EAN: 5902429311130
- Waga: 1.1 kg
- Dodaj recenzję:
-
Historia ceny
-
Dostępność:
KILKA SZTUK
- szt.
- Cena netto: 17,10 zł Cena brutto: 21,03 zł
Szybkie płatności Blik.
UWAGA !!!
Towar, który chcesz kupić NIE JEST DOSTĘPNY W TEJ CHWILI w naszym magazynie.
Zanim złożysz zamówienie skorzystaj z przycisku ZAPYTAJ O DOSTĘPNOŚĆ
i dowiedz się kiedy towar będzie ponownie dostępny.
Możesz złożyć zamówienie jednak jego realizacja może być opóźniona
lub zostanie ono zrealizowane częściowo.
ZESTAW DO CZYSZCZENIA KOTŁA I KOMINA TRZY ELEMENTY / HACZYK, GRACKA, UCHWYT
Cechy szczególne:
-
wszystkie niezbędne elementy
- uchwyt do szczotki
-
haczyk
-
gracka
PARAMETRY TECHNICZNE
- uchwyt do szczotki z gwintem o długości 80cm
- haczyk o długości 80cm
- gracka o długości 80cm
OPIS PRODUKTU
Zapraszamy do zakupu zestawu do czyszczenia kotła. Jest to zestaw składający się z największej ilości elementów wśród dostępnych na Allegro. Jako jedyni proponujemy wszystkie niezbędne części potrzebne do wyczyszczenia kotła. Gwarantujemy bardzo wysoką jakość naszych produktów. W każdym gospodarstwie domowym powinien znaleźć się podobny zestaw gwarantując niezawodne czyszczenie komina i pieca. Elementy do czyszczenia takie jak gracka, haczyk i skrobak pomagają dokładnie wyczyścić wnętrze kotła, a długość 80 cm jest wystarczająca aby dotrzeć do końca czopucha i trudnych miejsc wewnątrz kotła. Zestaw został tak skomponowany aby poradzić sobie z każdym zanieczyszczeniem w kotle oraz wykonać wszystkie niezbędne prace. Okres letni jest najlepszym okresem aby zadbać o piec i komin. Nie zwlekaj z zakupem i wyczyść swój piec zaraz po sezonie grzewczym, tak aby na jesień szybko i bez problemów wznowić palenie w kotle.
Dodatkowo na naszych pozostałych aukcjach można zakupić inne elementy czyszczące, szczotki, druty, szufelki i proszki do czyszczenia komina.
Po zakończeniu sezonu grzewczego lub w innych przypadkach planowanego wyłączenia kotła należy doprowadzić do wypalenia się zasypanej porcji paliwa. Po wygaszeniu kotła i ostudzeniu należy usunąć z paleniska wszystkie pozostałości po spalonym paliwie i dokonać czyszczenia oraz konserwacji całego kotła. Należy dokonać konserwacji (poprzez przesmarowanie olejem) wewnętrznych przegród komory paleniskowej oraz wszystkich elementów ruchomych. Na okres przerwy w funkcjonowaniu kotła w szczególności zabezpieczyć należy mechanizm podający paliwo do komory paleniskowej poprzez przesmarowanie poziomych prowadnic.